Adrian Mihalcea face scandal! Cuvinte dure după înfrângerea cu Dinamo: ‘Terenul a fost execrabil’ + Ce le-a transmis câinilor

Adrian Mihalcea face scandal! Cuvinte dure după înfrângerea cu Dinamo. Antrenorul celor de la Unirea Slobozia era extrem de supărat după înfrângerea echipei sale de pe Arcul de Triumf.

Adrian Mihalcea a fost extrem de nemulţumit de starea gazonului de pe Arcul de Triumf. Spune că echipa sa putea obţine mai mult în faţa lui Dinamo, în acest meci de Superliga.

Adrian Mihalcea face scandal!

„Un meci bun din partea ambelor echipe, nu am avut ințiativa în prima repriză. Pe a 2-a am dominat-o total. Pe viitor jucătorii de atac își vor aduce aportul.

I-am felicitat, apar și greșelile, dar efortul depus mă face să cred că pe viitor vom avea din nou rezultate pozitive.

Inspirație, valoare individuală, noroc, sunt mai multe componente, dar trebuie să lucrăm mai mult. Am rămas datori pe faza de atac, dar vom regla.

Credeți că suntem bucuroși că plecăm cu o înfrângere la 1 gol? Și dacă eera 0-4 era același lucru. Am avut ocazii, dar să mă gândesc că e un punct bun de plecare ăsta nu pot să spun asta„, a spus Adrian Mihalcea, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mihalcea nu s-a oprit aici. Spune că a pierdut şi jucători după această înfrângere. Doi oameni de bază s-au accidentat. „Trebuie să ne recuperăm răniții. Avem 6 accidentați, lotul nu este numeros. Vom încerca să recuperăm pentru meciul cu Rapid.

Trebuie să menținem această pozitivitate, să greșim din ce în ce mai puțin și rezultatele vor veni în continuare. Vom merge în continuare pe aceași linie, ne vom bate ca și până acum și sunt convins că rezultatele vor fi de partea noastră.

Bărbuț și Lazăr trebuie evaluați de doctor. Terenul a fost execrabil, arată a patinoar. Nu ploaia l-a afectat, și înainte arată execrabil. A câștigat Florentin Petre, a câștigat nașul. Dinamo nu trebuie să se chinuie cu nou promovate, Dinamo trebuie să se lupte pentru a câștiga campionatul”, a mai spus Mihalcea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed