Gică Hagi s-a enervat! Răspuns dur pentru fanii Farului. A spus clar câţi bani a luat de la Dan Şucu

Gică Hagi s-a enervat! Răspuns dur pentru fanii Farului. A spus clar câţi bani a luat de la Dan Şucu. Suporterii constănţenilor s-au revoltat după ultimele decizii ale conducerii clubului.

Gică Hagi i-a cedat pe Constantin Grameni la Rapid şi pe Mihai Popescu la FCSB. Mijlocașul a semnat cu gruparea giuleșteană.

Gică Hagi s-a enervat!

Cota de piață a lui Grameni este de două milioane de euro, conform Transfermarkt, astfel au apărut speculații potrivit cărora suma pe care Rapid a plătit-o în schimbul internaționalului U21 ar fi una imensă.

Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului din Superliga, a spus că giuleștenii au achitat 400.000 de euro. Enervat de contestările fanilor Gică Hagi s-a enervat şi a făcut totul public.

400.000 de euro a încasat de la Rapid a păstrat și un procent de 30% dintr-un eventual viitor transfer al jucătorului. ”Jucătorii buni au avut oferte şi, dacă ei au fost de acord şi au vrut să plece, noi ce să facem? La Grameni şi Popescu au venit ofertele la sfârşitul perioadei de transferuri, nu la început. Nu am avut 10-15 oferte şi am ales una. Nu! O singură ofertă a fost pentru fiecare şi nu aşa pe bani mulţi cum s-a scris.

Sunt 400.000 euro (n.r.- la Grameni) plus procente. Zic suma, pentru că au bătut câmpii şi nu e normal să fie aşa o discrepanţă între suma scrisă şi cea reală. De fapt, au fost de 400.000 euro, plus 30% (n.r.- dintr-un viitor transfer).

Conducerea noastră trebuia să dea un răspuns, bani mai pot veni dacă Grameni va excela. Atât a fost oferta, nu a fost alta, iar clubul a acceptat, pentru că trebuie să vindem ca să ne plătim salariaţii”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Contractul lui Grameni cu formația din Giulești este valabil timp de trei sezoane, însă există și opțiunea de prelungire pentru încă un sezon. Fostul jucător de la Farul va purta tricoul cu numărul 20 la noua echipă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed