Victor Piţurcă s-a dezlănţuit! Cuvinte dure la adresa lui Dan Şucu. Greşeala uriaşă a şefului de la Rapid

Victor Piţurcă s-a dezlănţuit! Cuvinte dure la adresa lui Dan Şucu. Greşeala uriaşă a şefului de la Rapid. Fostul selecţioner i-a transmis patronului din Giuleşti erorile pe care le-a comis la începutul sezonului.

Victor Piţurcă spune că decizia de a-l da afară pe Neil Lennon a fost o greşeală din partea lui Dan Şucu.

Victor Piţurcă s-a dezlănţuit!

Victor Pițurcă l-a criticat, de faţă cu toată lumea, pe Dan Şucu. Șucul-a dat afară pe antrenorul nord-irlandezul după doar șase meciuri. Mai mult, fostul selecţioner spune că Şucu cere sfaturi unde nu trebuie, conform digisport.ro.

„Dan Șucu e un om nou intrat în fotbal, ascultă stânga, dreapta, vrea să facă ceva deosebit, dar e greu. E foarte greu pentru el până învață ce înseamnă fotbalul. Îl va mai costa. Nu-s pe gratis lecțiile.

N-am înțeles de unde și până unde a adus el antrenor din Scoția, care habar nu are ce înseamnă fotbalul românesc. Chiar citeam declarațiile domnului Șucu, ‘să vedeți disciplină și antrenamente fizice’.

Nea Șucu, hai să-ți zic ceva! Antrenorii din Anglia și din Scoția au parte de jucători pregătiți din punct de vedere fizic, tactic. Acolo nu se omoară cu ei, vin o oră la antrenament și pleacă. La Rapid, ai jucători din nu știu câte părți, care trebuie pregătiți.

Lennon nu știa, mi-a părut rău de el, avea și el o carte de vizită. Vedeam cum se chinuie echipa. Domnul Șucu, dacă era un patron puternic, trebuia să-l țină până în iarnă”, a declarat Pițurcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed