Cristina Neagu se retrage din handbal! Decizie de ultimă oră a lui Messi din handbal. Când va juca ultimul meci

Cristina Neagu se retrage din handbal! Decizie de ultimă oră a lui Messi din handbal. S-a aflat când va juca ultimul meci. Jucătoarea celor de la CSM Bucureşti a făcut totul public în urmă cu puţin timp.

Cristina Neagu a anunţat, joi seara, că sezonul 2024-2025 va fi ultimul pe terenul de handbal.

Cristina Neagu se retrage din handbal!

Cristina Neagu semnase contractul pentru acest ultim sezon în noiembrie 2023. Născută în Capitală, Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSŞ Nr. 5 din Bucureşti. Ca senioară a mai jucat pentru HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Rm. Vâlcea şi ZRK Buducnost Podgorica.

„Am decis ca la finalul acestui sezon să mă retrag din activitatea de handbalistă, am decis asta de ceva timp, nu a fost peste noapte, m-am tot gândit la momentul potrivit, dar acesta nu e niciodată.

Am hotărât că acesta va fi ultimul meu sezon pe terenul de handbal. Nu ştiu dacă e un singur motiv, cred că momentul acesta vine în cariera oricărui sportiv, dar nu vreau să fie o veste tristă, ci să ne bucurăm cu toţii.

Dacă vor să mă vadă jucând ultima dată în oraşul lor, să vină alături, să ne facem poze, să primească autografe! Sunt 25 de ani de carieră şi 20 la cel mai înalt nivel, am trăit multe momente frumoase.

Sigur că oamenii ţin minte trofeele, m-am bucurat de trofeul Ligii Campionilor şi de cele două medalii obţinute cu naţionala. E un sentiment unic. Am stat şi 4 ani în afara terenului, cred că atunci am învăţat cele mai importante lecţii”, a declarat Neagu, la PRO TV.

”Ne bucurăm că suntem parte din această călătorie fantastică a singurei handbaliste desemnată de patru ori cea mai bună din lume şi care în următoarele meciuri are şanse să devină golgheterul all-time al competiţiei!

Hai să trăieşti istoria! Hai să o vezi jucând şi să o aplauzi pe Cristina Neagu în ultimele sale bătălii din EHF Champions League!”, se arată în mesajul clubului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed