Adrian Mititelu a dat lovitura! Jucătorul prezentat oficial chiar în ziua meciului. Are un trecut interesant

Adrian Mititelu a dat lovitura! Jucătorul prezentat oficial chiar în ziua meciului. Are un trecut interesant. Lotul celor de la FCU Craiova s-a schimbat foarte mult după retrogradarea echipei din Superliga.

Adrian Mititelu i-a mai adus un jucător lui Marius Croitoru. A fost prezentat oficial chiar în ziua meciului contra celor de la Unirea Ungheni.

Adrian Mititelu a dat lovitura!

Echipa lui Adrian Mititelu tocmai a acontat un atacant olandez. Este exact genul de jucător pe care suporterii lui FCU Craiova şi l-au dorit. Atacantul Stijn Meijer, în vârstă de 24 de ani a semnat un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire pe alți doi. Speră să o ajute pe FCU Craiova să revină în Superliga.

”Bine ai venit, Stijn Meijer! Stijn Meijer a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an cu opțiune de prelungire pentru încă 2 ani cu FCU 1948.

Jucătorul din Țările de Jos, în vârstă 24 de ani și 1.90 m înălțime, evoluează pe postul de atacant central. În trecut, Stijn Meijer a jucat pentru RKSV Roda (Olanda), FC Utrecht U17 (Olanda), FC Twente Enschede U19 (Olanda), CD Lugo Youth (Spania), Willem II Tilburg U19 (Olanda), Almere City FC (Olanda), Excelsior Rotterdam (Olanda), FC Dordrecht (Olanda), PEC Zwelle (Olanda), SC Verl (Germania), Al-Shahania Sc (Qatar).

Mult succes, Stijn! Îți dorim cât mai multe reușite în tricoul FCU 1948!”, au anunțat oltenii pe site-ul oficial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed