Adevăratul obiectiv al lui Dennis Man! Giovanni Becali a vorbit despre viitorul transfer al tricolorului. Nici Valentin Mihăilă n-a fost ocolit

Dennis Man are șanse să fie vândut la sume uriașe dacă continuă să joace exemplar. Cât despre Valentin Mihăilă, Giovanni Becali a observat o schimbare radicală față de când a ajuns să joace la Parma.

Dennis Man și Valentin Mihăilă fac senzație la Parma, iar la ultimele două meciuri ale echipei naționale, din Liga Națiunilor, au fost de neoprit.

Adevăratul obiectiv al lui Dennis Man!

Datorită prestațiilor lui Dennis Man, Dumitru Dragomir este convins că Parma va ajunge să îl vândă la cel puțin 75 de milioane de euro, iar Giovanni Becali aprobă că suma de transfer va fi una uriașă.

Ei bine, impresarul celor doi jucători români legitimați la clubul din Italia, a vorbit despre evoluția acestora și cum crede el că vor sta lucrurile în iarnă, atunci când se va redeschide campania de transferuri.

„(n.r. – Mitică a zis că Man se vinde cu 75 de milioane de euro în doi ani) E adevărat. Man d-asta a și prelungit cu Parma. Pentru liniștea lui, pentru acest antrenor Pecchia, care pe lângă faptul că l-a adus pe Man la apogeul lui. Pe Mihăila l-a adus de jos, descurajat și a jucat cu el titular aproape toate meciurile.

Uitați-vă la Mihăila, care la un momentdat alerga înaintea mingii. Acum Mihăilă a pus mușchi la spate, la pulpe. Vine în centru, se schimbă dreapta-stânga. Nu mai e jucătorul ăla căruia îi dai mingea pe bandă să fugă. Participă la toate fazele și ați văzut de unde a dat bara, din poziție centrală.

(n.r. – Dacă joacă așa, vin oferte grele la iarnă?) Nu e vorba la iarnă. Ei au trei ani cu Parma. Dacă Parma va avea oferte spectaculoase, 30-40 de milioane de euro, milioane pentru jucători, dar Parma trebuie să își asigure locul în Serie A.

Are cea mai tânără echipă din Italia. E ca echipa noastră națională. Tânără, acum se formează. La Parma, dacă propui un jucător de 29 de ani, care a dat 30 de goluri, nu îl ia”, a declarat, la Fanatik, Giovanni Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed