Jucătorul dat afară de Gigi Becali şi-a găsit echipă! A semnat cu o rivală din Superliga. Se bate la play-off

Jucătorul dat afară de Gigi Becali şi-a găsit echipă! A semnat cu o rivală din Superliga. Se bate la play-off. Este vorba despre Denis Haruţ, cel care nu a primit prea multe şanse din partea lui Elias Charalambous.

După ce şi-a reziliat contractul cu echipa lui Gigi Becali, Denis Haruţ a semnat cu cei de la Sepsi. A acceptat şi un salariu mai mic.

Jucătorul dat afară de Gigi Becali şi-a găsit echipă!

Gigi Becali nu mai conta pe jucător. Îl scosese şi de pe lista pentru Superliga, dar şi de pe cea de Europa League. Fundaşul central în vârstă de 25 de ani şi-a găst imediat echipă. A fost luat de către Sepsi.

Denis Haruț a semnat cu Sepsi din postura de jucător liber de contract. Mai mult, echipa covăsneană are mare încredere în Haruţ. A semnat cu jucătorul un contract valabil pentru două sezoane. Mutarea a fost anunțată de covăsneni prin intermediul rețelelor sociale.

”Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord şi cu fundaşul Denis Haruț. Jucătorul, în vârstă de 25 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani.

Denis Haruț ultima oară a jucat la FCSB, dar a mai evoluat în carieră și la FC Botoșani, respectiv Poli Timișoara. Îi urăm mult succes lui Denis alături de Sepsi OSK”, au transmis cei Sepsi, pe Facebook.

Denis Haruț a acceptat un salariu mai mic decât avea la FCSB și va semna un contract valabil doi ani cu Sepsi. Va câștiga 10.000 de euro pe lună la Sepsi, cu 5.000 de euro lunar mai puțin decât avea la FCSB. La campioană evoluase doar trei meciuri în acest sezon. În acest moment, jucătorul are o cotă de 400.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed