Noi probleme pentru Mircea Lucescu! Selecţionerul va intra în operaţie. Unde va avea loc intervenţia chirurgicală

Noi probleme pentru Mircea Lucescu! Selecţionerul va intra în operaţie. S-a aflat unde va avea loc intervenţia chirurgicală. Selecţionerul urmează să fie operat din cauza problemelor pe care le are la şold.

Mircea Lucescu va suferi o intervenţie chirurgicală la acelaşi şold la care a fost operat şi anul trecut.

Noi probleme pentru Mircea Lucescu!

Mircea Lucescu va suferi acum o intervenție chirurgicală la șoldul drept, conform digisport.ro. Operaţia va avea loc tot în Ucraina, la Kiev. Anul trecut, antrenorul a surprins pe toată lumea. După ce s-a operat la șoldul stâng, la câteva zile distanță, antrenorul român s-a prezentat în cârje la ședințele de pregătire ale celor de la Dinamo Kiev.

Lucescu se va opera la șoldul drept în luna octombrie. Intervenţia a fost programată după acțiunea echipei naționale. România le va înfrunta în deplasare pe Cipru, în 12 octombrie și pe Lituania, 15 octombrie, în Liga Națiunilor.

”Il Luce” plănuia inițial să se opereze la șoldul drept la începutul acestei toamne. Preluarea postului de selecționer al naționalei l-a făcut să amâne intervenția chirurgicală. Chiar dacă a fost nemulţumit de prima intervenţie, selecţionerul se va opera tot la Kiev, conform sursei citate.

Cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, România le-a învins pe Kosovo, scor 3-0, și pe Lituania, scor 3-1, în Liga Națiunilor. Este lider autoritar în grupă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed