Anunţul scoțienilor despre Ianis Hagi! S-a întâmplat după meciurile tricolorilor. Rangers i-a stabilit prețul

Ianis Hagi a revenit la Rangers după ce a fost convocat la naționala României pentru meciurile cu Kosovo (3-0) și Lituania (3-1) din Liga Națiunilor.

Internaționalul român pare cu nu mai are niciun viitor la Rangers. Scoțienii l-au trimis la echipa a doua, iar acum i-au stabilit prețul de transfer. Singurele oferte concrete pentru Hagi au fost din Superliga.

Rangers i-a stabilit prețul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost lăudat de jurnaliștii scoțieni după prestația la echipa națională. A jucat în ambele meciuri chiar dacă nu a fost titular. În duelul cu Lituania a fost decisiv, după ce a obținut un penaly.

”Ianis a jucat în cele două meciuri ale României din Liga Națiunilor. Mijlocașul de 25 de ani a fost introdus în a doua repriză în ambele meciuri, având o contribuție decisivă la victoria a echipei sale contra Lituaniei.

La egalitate și pe final de meci, mijlocașul a fost doborât în suprafața de pedeapsă, iar Răzvan Marin a reluat de la punctul cu var și a adus un triumf dramatic pentru România”, au notat scoțienii pe pe site-ul oficial.

Totuși, antrenorul Philippe Clement nu pare că s-a răzgândit în privința sa. Giovanni Becali a anunțat, la ”Prietenii lui Ovidiu”, cât trebuie să plătească clubul care vrea să-l transfere.

”Problema lui Ianis este că Rangers i-a fixat o clauză, 3.5 milioane, cu acești bani poate să plece de la Rangers, dar nu-i dă posibilitatea să vină, să stea pe bancă, să joace. E păcat pentru Ianis, se află într-o situație foarte… Și eu m-aș implica dacă ar fi nevoie”, a declarat Giovanni Becali, la ”Prietenii lui Ovidiu”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed