Mihai Stoica a dat explicații! Dezvăluiri despre Ciprian Tătărușanu. Portarul și-a anunțat retragerea

Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal, miercuri, 11 septembrie. Clubul alături de care a câștigat două titluri, o Cupă și o Supercupă, nu a avut nicio reacție ore bune.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al campioanei, a explicat ce s-a întâmplat și a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului internațional care a decis să spună adio fotbalului la vârsta de 38 de ani.

Mihai Stoica a dat explicații după retragerea lui Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu a decis să se retragă din fotbal. Fostul portar al naționalei României a jucat ultima dată la Abha, în Arabia Saudită.

După anunțul lui Tătă, FCSB nu a reacționat la postare și nici nu a avut un mesaj pe contul oficial. Explicația a fost că nu s-a putut lăsa un mesaj pentru că Ciprian Tătărușanu nu urmărea contul de Instagram al campioanei.

Mihai Stoica a fost cel care a vorbit despre portar și a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa.

„Chiar a apărat. Aparențele înșală. Multă lume spune că e arogant, nu e așa, e doar tăcut, nu i-a plăcută să iasă în evidență, să iasă la interviuri. Nu a fost genul care să povestească, să iasă «da, sunt stelist»”.

E greu să ai un model portar în echipă. El e cel mai serios jucător pe care l-am avut în generația lor”, a declarat Mihai Stoica, la Fotbal Show, de la Prima Sport.

Mesajul postat de fostul portar al naționalei României

„Fotbal, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat și onorat să îl practic! Ți-am dat totul din primele zile și până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură. Îți mulțumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele. Ele m-au făcut omul care sunt azi! Și pentru toți suporterii, antrenorii, coechipierii, adversarii, conducătorii, arbitrii și jurnaliștii cu care m-am intersectat în acest parcurs. Am încercat să îi tratez cu respect și sper că am reușit. Celor ce vor veni de-acum înainte, le urez mult succes! Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc. Mulțumesc pentru tot!”, a scris Tătă pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed