Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu! Mesajul lui Ladislau Boloni. Ce nu trebuie să facă noul selecţioner

Fostul selecționer al României, Ladislau Boloni, a oferit o primă reacție la adresa lui Mircea Lucescu, după ce România a reușit să obțină două victorii din tot atâtea partide disputate în Liga Națiunilor! Prima noastră reprezentativă s-a impus în partida contra naționalei din Kosovo, 3-0, dar și în fața Lituaniei, 3-1.

Ladislau Boloni este sigur că Mircea Lucescu poate califica România la Cupa Mondială 2026.

Presiune uriaşă pe Mircea Lucescu!

Chiar dacă este de părere că Mircea Lucescu este singurul care poate aduce României performanțe istorice, Boloni îl sfătuiește pe selecționer să nu garanteze calificarea în acest context.

Pentru băieții în galben urmează partidele cu Cipru și Lituania, programate pe data de 12, respectiv 15 octombrie.

”Mă bucur pentru reușita muncii sale. Cred că Federația a luat cea mai bună decizie pentru obiectivul propus, calificarea la Campionatul Mondial. Eu nu pot să garantez însă că Mircea Lucescu va califica naționala.

Un singur lucru se poate garanta în viață, că murim odată. Atât! Nici Dumnezeu nu poate garanta că România se va califica la Mondial.

Pot afirma însă că pentru echipa națională a României soluția Lucescu este foarte bună. Misiunea lui Lucescu este să lucreze bine, ca de altfel misiunea tuturor antrenorilor!”, a declarat Loți Boloni, pentru Fanatik.

”Dacă ești antrenorul României nu poți să iei aceeași responsabilitate ca antrenorii Spaniei, Franței sau Germaniei!”

Fostul selecționer a explicat de ce Mircea Lucescu nu poate garanta calificarea la Cupa Mondială 2026.

”Dacă ești selecționerul echipei naționale a României este iresponsabil să garantezi calificarea la Mondial. Eu nu spun lozinci obișnuite, bune pentru titluri de articole, spun ceea ce simt.

Dacă ești antrenorul României nu poți să iei aceeași responsabilitate ca antrenorii Spaniei, Franței sau Germaniei.

Dacă ești la nivelul naționalei României este foarte bine, bravo, în schimb necunoscutele sunt mult mai mari. Cu toate acestea, că va reuși sau nu va reuși, reafirm, Lucescu este soluția cea mai bună pentru echipa națională a României!”, a mai spus Boloni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed