Omul lui Răzvan Burleanu, dezvăluiri de senzaţie! Adevăratul obiectiv al lui Mircea Lucescu.

Omul lui Răzvan Burleanu a făcut dezvăluiri de senzaţie despre noul selecționer al echipei naționale! Acesta a spus care este adevăratul obiectiv al lui Mircea Lucescu după revenirea pe banca tehnică a tricolorilor.

Mircea Lucescu a revenit cu noroc pe banca echipei naționale. Andrei Vochin, omul lui Răzvan Burleanu, a vorbit despre noul selecționer și despre obiectivele acestuia impuse odată cu numirea sa ca antrenor.

Omul lui Răzvan Burleanu, dezvăluiri de senzație!

Mircea Lucescu a revenit cu dreptul pe banca echipei naționale.
”Il Luce” a câștigat ambele meciuri din Liga Națiunilor cu Kosovo (3-0) și Lituania (3-1), iar România este lider în grupă cu maximum de puncte și golaveraj +5.

Dacă la meciul cu Lituania selecționerul a avut emoții, întrucât golul de 2-1 a venit abia în minutul 88, lucrurile au arătat diferit în disputa cu Kosovo, de la Priștina.

Mircea Lucescu nu a făcut schimbări mari în lotul convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024. Totuși, selecționerul și-ar dori să se poată baza pe jucători tineri, care în viitorul apropiat să aibă își poată pună amprenta în cadrul echipei naționale.

”Trebuie să ținem cont că domnul Lucescu nu cunoaște jucătorii așa cum îi cunoștea Edi Iordănescu. Întotdeauna a spus că trebuie să avem 18-20 de jucători de valori apropiate. Astfel încât să poată să facă schimbări multe.
Ce știu e că și-ar dori foarte tare e ca jucătorii care vin de pe bancă să fie foarte tineri. La sfârșitul meciului cu Kosovo am avut o discuție și mi-a zis ‘acum. La scorul ăsta, de 3-0, era exact momentul să intre niște jucători tineri. Doar că deocamdată nu îi avem’”, a dezvăluit Andrei Vochin, conform digisport.ro.

Pentru naționala României urmează duelurile cu Cipru și returul cu Lituania, programate pe 12 și 15 octombrie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed