Jucătorul ratat de Rapid! Marius Șumudică a dat cărţile pe faţă. Ce s-a întâmplat, de fapt, la negocieri

Marius Şumudică a preluat banca tehnică a Rapidului la sfârșitul lunii august. Din acel moment, tehnicianul e enumerat câteva nume de jucători pe care a vrut să îi aducă la formația vișinie. Negocierile cu unul dintre ei a picat.

Denis Ciobotariu s-a numărat printre fotbaliștii doriți în mod expres de Marius Șumudică la Rapid. În cele din urmă, transferul fundașului de la Sepsi OSK nu s-a concretizat. Tehnicianul e explicat de ce nu au ajuns la un acord în privința acestuia.

Marius Șumudică a dat cărțile pe față!

Șumi a ajuns la formația giuleșteană de la sfârșitul lunii august. Acesta și-a pregătit o listă cu mai multe nume de jucători pe care a vrut să-i aducă în perioada de mercato.
Printre fotbaliștii doriți insistent de tehnician la Rapid s-a numărat și Denis Ciobotariu (26 de ani), fundașul central al lui Sepsi. Însă, în cele din urmă, transferul stoperului de 26 de ani în Giulești nu s-a concretizat.

Tehnicianul a explicat de ce mutarea nu s-a materializat. Totul a fost clarificat la două zile distanță după ce perioada de transferuri a acestei veri din România s-a încheiat.
Șumudică a recunoscut că au existat negocieri directe între acționarii cluburilor. Dan Șucu și Laszlo Dioszegi au discutat despre un posibil transfer al lui Denis Ciobotariu în Giulești.
Gruparea covăsneană nu a vrut să renunțe în această vară la jucătorul lor, astfel că mutarea lui Ciobotariu la formația ”alb-vișinie” nu s-a mai concretizat.

”A existat o discuție între cele două conduceri. Sepsi nu a vrut să-i dea drumul acum, el va intra în ultimele 6 luni în iarnă. E un caracter deosebit, am lucrat cu el la CFR Cluj, poate juca pe mai multe posturi, este un jucător util”, a spus Șumudică, conform digisport.ro.

Rapid București se află pe locul 9 în Superliga, cu doar 9 puncte după opt etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed