Marco Dulca, devastat după ce FCSB a luat doar un punct la Mioveni: ‘Este un eșec pentru noi. Nu avem voie să facem pași greșiți’

Marco Dulca, jucător adus de la Chindia, a debutat pentru FCSB în meciul cu CS Mioveni încheiat la egalitate, scor 1-1.

Tânărul de 23 de ani a declarat că este foarte dezamăgit, pentru el acest rezultat este un eșec. Fostul mijlocaș de la Chindia Târgoviște a fost rezervă, dar a fost introdus în startul reprizei secunde, în locul lui Adrian Șut.

„Am pierdut două puncte, dar trebuie să ne revenim cât mai repede. Este ca un eșec pentru noi! Nu mai trebuie să facem pași greșiți. FCSB a plătit clauza, au făcut transferul în două-trei ore și mă bucur că am ales această echipă. N-am știut de nicio ofertă de la Rapid, FCSB a fost mai rapidă.

M-am bucurat de asta, sunt un jucător bun și mă bucur de echipa pe care am ales-o. Sunt alte obiective aici, alte condiții, toată lumea are alte așteptări, dar îmi place presiune. Dacă n-ai presiune, nu ești fotbalist.

Mi-am făcut treaba la Chindia și simțeam că trebuie să fac următorul pas. Este concurență, dar așa crește fiecare jucător. Ne dorim câștigarea campionatului, grupele Conference League și să ajung la echipa națională”, a spus Marco Dulca la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed