Dennis Man poate schimba echipa! Ofertă uriaşă pentru tricolor. Echipa istorică a pus ochii pe jucătorul celor de la Parma

Dennis Man poate schimba echipa! Ofertă uriaşă pentru tricolor. Echipa istorică a pus ochii pe jucătorul celor de la Parma. Cei de La Borussia Dortmund îl monitorizează pe internaţionalul român. asta conform presei din Italia.

Dennis Man este în mare formă. A început foarte bine sezonul la Parma. A marcat şi pentru România în Liga Naţiunilor.

Dennis Man poate schimba echipa!

Dennis Man e din nou pe lista celor de la Borussia Dortmund. Nicolo Shira a anunţat că tricolorul este monitorizat de Borussia Dortmund, finalista din acest an a Ligii Campionilor. Nu e prima dată când se zvoneşte că jucătorul cotat la 10 milioane de euro de site-ul Transfermarkt este pe lista germanilor.

În Kosovo, Man a fost jucătorul meciului. A reuşit un gol şi a obţinut un penalty. Mai mult, tricolorul a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A de către Asociaţia Fotbaliştilor din Italia.

„Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători din ultima ediție a Serie B , de neprins pentru orice apărare și capabil să marcheze 11 goluri în 32 de apariții. Mai mult, în iunie a făcut un Campionat European foarte bun cu România, unde a dat două pase decisive în meciul de debut cu Ucraina.

 

Așadar, deși aproape că își făcea debutul în Serie A, după o jumătate de sezon în 2021, existau destule așteptări despre el și despre ce putea face.

O așteptare la care Man a răspuns: în august a fost unul dintre cei mai interesanți jucători de urmărit și, pentru fundașii laterali, unul dintre cel mai greu de strâns, așa cum au demonstrat cele 2 goluri în 3 meciuri și fotbalistul a primit premiul de jucătorul lunii august , primul pentru el.

Datorită talentului său, desigur, dar și contextului pe care Fabio Pecchia l-a construit în jurul lui. Parma a început foarte bine, capabilă să remizeze cu Fiorentina, să conducă lung meciul acasă la Napoli și, mai ales, să învingă Milan pe Tardini. Parma este o echipă compactă, care se apără cu ordine și intensitate și apoi atacă în teren deschis, situație în care Man excelează”, a anunţat Asociaţia Fotbaliştilor din Italia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed