Probleme pentru Elias Charalambous! Jucătorii care vor lipsi în derby-ul cu CFR Cluj. Mihai Stoica a spus clar

Jucătorii pe care Elias Charalambous nu se va baza în derby-ul cu CFR Cluj din următoarea etapă a Superligii. Managerul oficial al campioanei României a dezvăluit în ce stadiu se află jucătorii accidentați.

În acest weekend se reiau meciurile din campionatul intern, iar FCSB va juca cu CFR Cluj meciul din etapa cu numărul 9. Derby-ul va avea loc duminică, de la ora 21:00.

Probleme pentru Elias Charalambous!

Există trei jucători accidentați la FCSB, care nu vor putea intra pe teren duminică.

Potrivit declarațiilor date de Mihai Stoica la Prima Sport, David Kiki s-a accidentat la echipa națională, Mihai Lixandru a făcut o entorsă la meciul cu UTA din ultima etapă din Superliga, fapt pentru care nu s-a mai putut prezenta la echipa națională, iar Malcom Edjouma nu s-a recuperat complet.

„Kiki s-a accidentat la echipa naţională. Lixandru se pregăteşte separat, a făcut entorsă la meciul cu UTA, trebuia să fie la echipa naţională a doua zi.

(n.r. – Nu poate juca cu CFR Cluj?) Nu cred că poate. E un semn de întrebare la Edjouma. El zice că e bine, dar doctorul zice altceva. Ştii cum e, sunt fobalişti care se simt foarte bine, nu prea le place să fie accidentaţi.

Dar ei în momentul în care se simt bine şi cred că pot face orice mişcare nu realizează că de fapt alea sunt mişcările controlate pe care le faci pentru că ăsta e protoculul”, a declarat Mihai Stoica.

Înainte de meciul direct, FCSB se află pe locul 10 în clasamentul Superligii, cu 8 puncte adunate, în 7 meciuri. În timp ce CFR Cluj a adunat 13 puncte și este situată pe locul 4, tot după 7 meciuri disputate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed