Scandal uriaş între Mihai Rotaru şi turcii de la Petrolul! Acuzaţii dure la adresa şefului de la CSU Craiova: ‘ E trist ce fac acum’

Scandal uriaş între Mihai Rotaru şi turcii de la Petrolul. Șeful ploieștenilor a lansat acuzații dure la adresa omologului de la CSU Craiova. Cei doi s-au certat din cauza lui Alexandru Cicâldău.

Totul a început după ce s-a spus că Alexandru Cicâldău s-ar fi înțeles cu Petrolul. După doar câteva ore s-a aflat că fotbalistul va semna cu echipa condusă de Costel Gâlcă.

Scandal uriaş între Mihai Rotaru şi turcii de la Petrolul

Pertev Onguner, președintele “lupilor galbeni”, a vorbit despre transferul lui Alexandru Cicâldău. Acesta spune că oltenii au solicitat o întâlnire, iar lucrurile nu s-ar fi întâmplat cum a povestit Mihai Rotaru.

„Președintele (n.r. Rotaru) și managementul Universității Craiova au insistat foarte mult să vorbească cu noi. Săptămâna trecută au venit la hotelul la care domnul Serhan stătea și ne-au oferit un parteneriat pentru club (n.r. Craiova). Desigur, noi am refuzat oferta, în primul rând din motive etice.

Am fost foarte surprinși să vedem că această întâlnire a fost prezentată presei ca și cum a fost cerută de noi. Bănuim că au apelat la o politică vicleană pentru că nu au obținut ceea ce sperau. E foarte trist. Un astfel de comportament face rău atât fotbalului românesc, cât și presei din România.”, a spus Onguner, pentru iamsport.

De ce nu a ajuns Cicâldău la Petrolul

„Agentul jucătorului a negociat prima oară cu noi. Ba chiar a stat la hotelul domnului Serhan pentru câteva zile. Totuși, în fotbal, cheia succesului este managementul corect al bugetului. Condițiile cerute de jucător nu s-au pliat pe cele dorite de club. Oricum am avut variante mai bune pe piața transferurilor, așa că ne-am hotărât să nu facem această mutare.

Domnul Serhan nu era foarte entuziasmat pentru că jucătorul venea de la Galatasaray. Fanii noștri pot fi liniștiți pentru că avem o politică de transferuri solidă pe termen lung. Nu cerem nimic de la nimeni, în afară de răbdare și incredere. Vom continua să muncim pentru FC Petrolul.”, a mai spus șeful ploieștenilor pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed