Marius Şumudică şi-a îndeplinit visul! Jucătorul a ajuns la Rapid. A fost prezentat oficial

Marius Şumudică şi-a îndeplinit visul. Clinton N’Jie (31 de ani) a ajuns la Rapid și a fost prezentat oficial.

Atacantul pentru care clubul a plătit 600.000 de euro a jucat ultima dată la Sivasspor, iar în această vară a devenit liber de conract.

Clinton N’Jie a ajuns sub comanda lui Marius Şumudică

Clinton N’Jie a semnat contractul cu giuleștenii și a fost prezentat oficial. Fotbalistul născut la Douala evoluează pe postul de aripă dreaptă.

„Welcome, Clinton!”, a fost mesajul celor de la Rapid.

„Sunt bucuros să fiu aici, este o plăcere pentru mine să mă alătur unuia dintre cele mai mari cluburi din România. Am văzut cât de mult și-a dorit clubul să vin aici și a fost simplu pentru mine să iau o decizie. Sunt entuziasmat să încep treaba la Rapid”, a spus camerunezul pentru fcrapid.ro.

N’Jie a fostt luat de Lyon înainte dee a împlini 18 ani. În 2015 a fost transferat de Tottenham pentru 14,1 milioane de euro. A jucat doar în 14 meciuri și nu a marcat niciun gol.

A mai jucat pentru Marseille și Dinamo Moscova. De asemenea, are și 10 goluri în 44 de selecții la naționala Camerunului.

De-a lungul carierei a mai trecut pe la Marseille și Dinamo Moscova, iar la naționala Camerunului a adunat 10 goluri în 44 de selecții. În acest moment, cota sa de piață este de 950.000 de euro .

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed