Emiliano Martinez și-a ieșit din minți. Gestul incredibil făcut de portar. Nu s-a abținut și s-a dat în spectacol / Video

Emiliano Martinez și-a ieșit din minți după ce a fost fluierat tot meciul. La final a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta. 

Argentina a fost învinsă de Columbia, scor 1-2, în preliminariile Cupei Mondiale din 2026. Din echipă au lipsit Leo Messi, accidentat, și Angel Di Maria care și-a anunțat retragerea de la națională.

Emiliano Martinez, gest incredibil

Emiliano Martinez a fost protagonistul unui moment neplăcut la finalul meciului dintre Argentina și Columbia.

Gazdele au deschis scorul prin Yerson Mosquera (25), apoi Nicolas Gonzalez (49) a restabilit egalitatea. Golul victoriei a fost marcat din penalty.  Acesta este al doilea eşec al selecţionatei Albiceleste în preliminarii, după 0-2 cu Uruguay, în noiembrie anul trecut.

Martinez a fost fluierat tot meciul, iar la final s-a enervat cumplit și a lovit un cameraman al unei televiziuni din Argentina. Imaginile au devenit virale.

Columbienii nu l-au uitat pe portar după gesturile făcute în semifinala Copa America din 2021. Atunci a apărat trei lovituri de pedeapsă, și a făcut gesturi provocatoare pentru a-i deruta pe adversari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed