S-a aflat adevărul despre Ion Ţiriac! De ce nu investeşte, de fapt, în fotbal. Magnatul, dat de gol de către Dumitru Dragomir

S-a aflat adevărul despre Ion Ţiriac! De ce nu investeşte, de fapt, în fotbal. Magnatul, dat de gol de către Dumitru Dragomir. Fostul şef al LPF a spus clar. Cel mai bogat român nu s-a implicat la nicio echipă pentru că nu suportă să fie înjurat.

Dumitru Dragomir ştie adevăratul motiv pentru care Ion Ţiriac s-a ferit de fotbal. Magnatul se teme de reacţia suporterilor.

S-a aflat adevărul despre Ion Ţiriac!

Dumitru Dragomir a spus clar. Ion Ţiriac se teme de atmosfera stadioanelor din România. „Părerea mea este că nu i-a plăcut atmosfera de la fotbal. Pe Țiriac nu poți să îl huidui, mă mir cum au rezistat Șucu și nevasta lui. Am prevăzut că și echipa va cădea, după ce a plecat Bocciu a rămas o facțiune care l-a tot înjurat.

Băi, țineți de Șucu, Becali, Neluțu Varga și Rotaru că ăștia țin fotbalul. Exemple sunt și primarii de la Galați, Cluj, Voluntari și Chiajna. Și cel de la Pitești bagă bani acum. Să nu mai dați în Dică că nu are nicio vină nici el și nici Coman.

E greu de făcut echipă, cu bani o să facă echipa bunicică. Părerea mea este că Țiriac nu a suportat atmosfera de la fotbal. Nu poți să îl huidui, este omul care ne-a demonstrat că din sportiv poți să ajungi miliardar.

A fost om serios, nu a avut procese. Dacă nu îl lauzi pe oamenii serioși pe cine să mai lauzi. Mă mir de ce frații Dedeman nu își iau o echipă. Cu 10 milioane ai buget să ții CFR Cluj. Nu cheltuiești 10 milioane, își vin trei, patru de la drepturile TV și două, trei din încasări”, a spus Dragomir, conform fanatik.ro.

Ion Țiriac și Mircea Lucescu s-au aflat în cărți să preia Dinamo. Magnatul a spus în ce condiţii ar veni la câini. „Dacă Dinamo îmi face o școală de copii, cu o mie de copii la școală. și-mi arată unde se antrenează, mâine dau banii! Asta mă interesează. Copii, copii, copii, copii. Să aibă ce n-am avut eu!

I-am spus lui Mircea (n.r. – Mircea Lucescu) că le fac și un stadion la Otopeni, fiindcă am destul teren. Dar doar dacă unul ca Mircea Lucescu e Papa și ia zece de-ai lui, cum și-a luat Nadia de la gimnastică. Doar că la noi, personal tehnic nu prea mai există”, spunea Ion Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed