Vestea momentului despre Dennis Man! Anunţul venit direct din Italia. Ce s-a întâmplat la Parma

Articol dedicat performanțelor avute de Dennis Man. Italienii sunt recunoscători pentru abilitățile de care a dat dovată jucătorul lui Mircea Lucescu, atât la echipa națioală a României cât și în campionatul intern.

Dennis Man traversează o perioadă de glorie, în cariera sa de fotbalist. Tricolorul a avut o contribuție uriașă în sezonul trecut, la promovarea Parmei în Serie A.

Vestea momentului despre Dennis Man!

Dennis Man și-a pus amprenta la Parma și a făcut senzație alături de România la EURO 2024. Acest lucru i-a făcut pe italieni să scrie un întreg articol despre performanțele lui.

„Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători din ultima ediție a Serie B, de neprins pentru orice apărare și capabil să marcheze 11 goluri în 32 de apariții. Mai mult, în iunie a făcut un Campionat European foarte bun cu România, unde a dat două pase decisive în meciul de debut cu Ucraina.

Așadar, deși aproape că își făcea debutul în Serie A, după o jumătate de sezon în 2021, existau destule așteptări despre el și despre ce putea face.

A fost unul dintre cei mai buni jucători din ultima ediție a Serie B, de neprins pentru orice apărare și capabil să marcheze 11 goluri în 32 de apariții. Mai mult, în iunie a făcut un Campionat European foarte bun cu România, unde a dat două pase decisive în meciul de debut cu Ucraina”, au scris italienii de la Asociația Fotbaliștilor din Italia.

„Man excelează la Parma”

„Așadar, deși aproape că își făcea debutul în Serie A, după o jumătate de sezon în 2021, existau destule așteptări despre el și despre ce putea face. Parma este o echipă compactă, care se apără cu ordine și intensitate și apoi începe din nou în câmp deschis, situație în care Man excelează.

Man nu este doar o extremă căreia îi place să se întoarcă pe dreapta și să șuteze, ca în golul minunat cu Fiorentina. Așa cum a scris Daniele V. Morrone în Ultimo Uomo, „are o gamă de posibilități mai mari în ceea ce privește participarea la manevră, o nuanță a unui atacant exterior cu gesturi de finalizare.

Cu viteza și driblingul său, s-ar putea dovedi a fi unul dintre cei mai interesanți jucători din acest campionat. Ar putea ajuta Parma să aibă o mare satisfacție, pentru că potențialul de a surprinde, chiar și în Serie A, este totul”, au mai scris italienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed