Gică Hagi, apărat! De ce vinde, de fapt, Farul pe bandă rulantă. Fanii s-au revoltat după ultima plecare

Motivul pentru care Gică Hagi vinde jucători pe bandă rulantă de la Farul. Acționarul minoritar al grupării de la malul Mării Negre a ieșit în față pentru a-i lua apărarea patronului.

Gică Hagi i-a vândut pe Mihai Popescu și Constantin Grameni, doi jucători de bază ai echipei, iar acest lucru i-a înfuriat pe suporterii Farului, care au protestat.

Gică Hagi, apărat! De ce vinde, de fapt, Farul pe bandă rulantă

„Vindem tot, fără excepție / Semnat: o echipă fără nicio pretenție”, a fost scris pe bannerul afișat de Peluza Marină, în semn de protest.

La scurt timp, Ciprian Marica a vorbit la prosport.ro despre motivul pentru care Gică Hagi a ales să își vândă jucătorii de bază.

Acționarul minoritar al clubului a explicat că acest lucru este singura soluție pentru a tine sub control situația financiară a grupării, menționând, de astfel, că strategia echipei este să se bazeze mai mult pe grupele de copii și juniori.

„Știu că suporterii își doresc mai mult, ei trebuie să înțeleagă că și noi ne dorim mai mult. Gică Hagi a spus că își dorește mai mult, dar în situația actuală nu putem face mai mult. Vrem să facem performanță dar vine și bugetul, cheltuielile care bat la ușă.

Suntem obligați să vindem, nu au fost decizii ușoare când vinzi cei mai buni jucători. Nu avem altă soluție. Dacă aveam, țineam cei mai buni jucători. Ne doream să fim competitivi, să ne batem la campionat. Dar, suntem un club serios, ne respectăm angajamentele,

Creștem jucători care să suplinească plecările din club”, a declarat Ciprian Marica, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Ciprian Tătărușanu surprinde pe toată lumea! Care este echipa sa de suflet. Nu este vorba despre FCSB

Ciprian Tătărușanu a făcut dezvăluiri surprinzătoare după ce și-a...

Bomba momentului în Superliga! Ioan Ovidiu Sabău a dat lovitura. Jucătorul care tocmai a semnat cu U Cluj

Bomba momentului în Superliga! Ioan Ovidiu Sabău a dat...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed