Noi probleme pentru Horaţiu Moldovan. Ce se întâmplă după ce l-a refuzat pe Mircea Lucescu. Italienii au dezvăluit totul

Horaţiu Moldovan ar putea avea probleme și la noua sa echipă. Jurnaliștii italieni au aflat ce s-ar întâmpla cu portarul român ajuns în această vară la Sassuolo.

Internaționalul Român nu a răspuns convocării lui Mircea Lucescu pentru meciurile naționalei din Liga Națiunilor, preferând să se antreneze alături de noii săi colegi.

Noi probleme pentru Horaţiu Moldovan

Horațiu Moldovan (26 de ani) a preferat să nu vină la naționala României pentu a se putea pregăti alături de Sassuolo. Românul speră ca Fillipo Inzaghi și-a dea șansa să fie titular. 

În ciuda eforturilor sale, jurnaliștii italieni anunță că este posibil ca visul său să nu devină realitate.  Ar putea avea parte de o surpriză neplăcută, iar antrenoul italienilor să-l prefere pe în continuare pe Giacomo Satalino. Acesta a fost titular în primele meciui din noul sezon din Serie B.

 ”Prima chestiune de rezolvat este legata de postul de portar. Giacomo Satalino a dat semnale bune, dar mai este și Horațiu Moldovan, care a rămas să lucreze cu echipa în pauza internațională, motivat și dornic să ia tricoul de titular”, anunță cei de la sassuolonews.net.

Ce a declarat Mircea Lucescu despre portarul român

Mircea Lucescu i-a permis lui Moldovan să rămână la echipa de club pentru a putea să se pregătească. În plus, selecționerul a spus că a vorbit personal cu antrenorul celor de la Sassuolo.

„Asta e decizia mea. M-a sunat. E decizia mea. Eu l-am lăsat, că vrea să joace să fie titular. E mai important pentru el să fie acolo titular. Astfel să avem un jucător important care să joace într-un campionat bun. De asta l-am lăsat.

Decât să fie rezervă aici, mai bine așa. Am vorbit și eu cu antrenorul de la Sassuolo. A fost decizia mea. Dacă îl forțam venea. Eu am decis. Eu nu sunt un antrenor care pedepsește. Prefer să rezolvăm problemele printr-o relație umană”, a declarat Lucescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Kosovo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed