Dan Petrescu pierde jucători pe bandă rulantă! O nouă lovitură încasată de antrenorul celor de la CFR Cluj. Titularul care a plecat de la echipă

Dan Petrescu a mai pierdut un jucător! O nouă lovitură încasată de antrenorul celor de la CFR Cluj, după ce unul dintre fundașii echipei a semnat cu altă formație. Acesta va evolua la Bodrum, în campionatul Turciei.

Dan Petrescu l-a pierdut și pe Arlind Ajeti, fundașul albanez născut în Elveția. Fotbalistul a plecat de la CFR Cluj, în Turcia la Bodrum. Plecarea a fost confirmată chiar de președintele clubului, Cristi Balaj.

Dan Petrescu a mai pierdut un jucător!

Fundașul Arlind Ajeti a plecat de la CFR Cluj și va juca în Turcia, la Bodrum, unde va fi coleg cu românul George Pușcaș.

Plecarea jucătorului care a câștigat cinci titluri de campion cu FC Basel, a fost confirmată de președintele clubului, Cristi Balaj, într-un interviu acordat pentru PRO TV.
Din cauza unei accidentări, Ajeti a evoluat în acest sezon doar într-un singur meci pentru cei de la CFR Cluj. Cel pierdut cu CSU Craiova pe teren propriu (scor 0-2).

„Ajeti a plecat, este jucătorul care, din păcate, a evoluat mai puțin. Dan Petrescu nu s-a bazat pe el pentru că a avut numeroase accidentări.
Au existat tentative, dar din păcate accidentările nu i-au permis acest lucru. Nici suporterii nu înțelegeau de ce a evoluat mai puțin”, a spus Cristi Balaj, conform protv.ro.

Cu meciuri în Serie A, grupele UEFA Champions League și cu cinci titluri ale Elveției în palmares, potrivit site-urilor de specialitate, cota de piață a lui Ajeti, este de un milion de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed