Rokas Lekiatas nu se lasă! Obiectivul clar al internaţionalului de la FCU Craiova. Promisiunea făcută fanilor

Rokas Lekiatas a fost transferat la FCU Craiova la începutul acestui an! Fundașul lituanian a semnat un angajament valabil pe o perioadă de șase luni, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani jumătate.

Jucătorul, în vârstă de 25 de ani, a sosit în Bănie pe vremea când formația se lupta pentru un loc în play-off-ul Superligii. Nesperat, FCU Craiova a retrogradat în eșalonul secund la finalul stagiunii precedente, în prezent, oltenii situându-se pe locul opt în clasamentul Ligii 2.

Obiectivul clar al internaționalului de la FCU Craiova!

Principalul obiectiv al roș-albaștrilor lui Adrian Mititelu este revenirea, în cel mai scurt timp, pe prima scenă a fotbalului românesc.

Rokas Lekiatas este hotărât să lupte cu toate armele, sub comanda antrenorului Marius Croitoru, în războiul pentru promovare.

„Să retrogradăm în Liga 2 clar nu este ceea ce ne-am dorit, însă așa este fotbalul. Așa este lupta, am venit la FCU Craiova pe vremea când ne luptam pentru un loc în play-off. Nimeni nu s-ar fi gândit la posibilitatea retrogradării, dar s-a întâmplat. 

Am contract cu clubul și îmi voi face treaba în continuare!”, a admis Lekiatas, în exclusivitate la SportBull.

„Vrem să ducem clubul în Liga 1, acolo unde este menit să fie”

Fundașul a vorbit despre relația sa cu colegii de echipă, dar și cu membrii staff-ului alb-albaștrilor.

„Consider că dispunem de toate șansele să promovăm. Avem susținerea unor antrenori grozavi, am mare încredere în colegii mei. 

În fiecare zi ne antrenăm din greu la sesiunile de pregătire și vom face tot ce ne stă în putință să ajungem acolo. Doar noi putem să ducem clubul în Liga 1, acolo unde este menit să fie!”, a mai admis fundașul lituanian.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed