S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă! Ce a făcut Mircea Lucescu după ce l-a convocat. Selecţionerul a spus clar

Mircea Lucescu l-a convocat pe Alexandru Mitriță la echipa națională după ce s-a consultat și cu fiul său. Răzvan Lucescu i-a fost antrenor mijlocașului la PAOK, timp de un sezon, între 2021-2022.

Alexandru Mitriță a revenit la echipa națională după o pauză de aproape doi ani. Mircea Lucescu l-a convocat pe mijlocașul oltenilor de la CSU Craiova și se pare că a fost inspirat. Jucătorul a marcat ultimul gol în partida cu Lituania, scor 3-1.

Ce a făcut Mircea Lucescu după ce l-a convocat pe Mitriță?!

Lucescu s-a consultat cu fiul său Răzvan, înainte de a lua decizia de a-l convoca pe Alex Mitriţă la echipa naţională. „Il Luce” a avut doar cuvinte de laudă la adresa mijlocaşului celor de la CSU Craiova.
Mitriță a reuşit să marcheze în duelul cu Lituania, încheiat cu victoria României, scor 3-1.

Selecționerul a declarat că a avut o discuţie cu Alex Mitriţă, iar acesta i-a promis faptul că nu va mai repeta greşelile din trecut.

După golul marcat, jucătorul oltean l-a îmbrăţişat pe „Il Luce”, care s-a declarat impresionat de gestul acestuia. Selecţionerul a dezvăluit că mijlocaşul i-a spus că i-a dat o „nouă viaţă”, după convocarea la naţională.

„Era o datorie a mea, ca atunci când dai de un jucător talentat…unii au şi problemele lor, eu am avut relaţii bune cu ei, i-am înţeles, aşa au fost Lupu, chiar şi Hagi. I-am tratat mereu bine, talentul e capricios, trebuie să înţelegi asta. Am vorbit şi cu Răzvan, mi l-a descris aşa cum este, şi am luat hotărârea de a-l convoca.

Am avut o discuţie cu el şi mi-a zis că niciodată nu va mai crea probleme la echipa naţională. Extraordinar gestul lui, recunoştinţa e povara cea mai grea. Trebuie să ai un caracter puternic să poţi să-ţi dovedeşti recunoştinţa, a venit la mine, mi-a mulţumit, mi-a zis că i-am dat o nouă viaţă.

Este un tip emotiv, foarte emotiv. Tipii emotivi dau această impresie de aroganţă, trebuie să ai capacitatea să-i înţelegi„, a declarat Mircea Lucescu, conform fanatik.ro.

Alex Mitriță a revenit la echipa națională, după o pauza de aproape doi ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed