Adrian Mititelu e de neoprit! Jucătorul care tocmai a semnat cu FCU Craiova. E deja la antrenamentele lui Marius Croitoru

Adrian Mititelu e de neoprit! Jucătorul care tocmai a semnat cu FCU Craiova. E deja la antrenamentele lui Marius Croitoru. Patronul formaţiei craiovene face orice ca echipa sa să revină imediat în Superliga.

Oficialii echipei lui Adrian Mititelu tocmai au anunţat o nouă mutare la FCU Craiova. A fost adus un jucător care poate evolua pe postul de fundaş central sau mijlocaş central.

Adrian Mititelu e de neoprit!

Campanie furibundă de achiziţii pentru formaţia lui Adrian Mititelu. FCU Craiova tocmai l-a prezentat oficial pe Modou Diagne. Jucătorul cu dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză, a semnat un contract valabil pe un sezon cu  drept de prelungire pe încă două.

„Bine ai venit, Modou Diagne! Modou Diagne a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an cu opțiune de prelungire pentru încă 2 ani cu FCU 1948. Jucătorul cu dublă cetățenie, senegaleză și franceză, poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și mijlocaș central defensiv.

Modou are 30 de ani, 1.88m înălțime și este jucător de picior drept. În trecut, Modou Diagne a evoluat pentru echipele AS Nancy (Franța), R Charleroi SC (Belgia), Olympiakos Nicosia (Cipru), Al-Khor SC (Qatar) și Pirin Blagoevgrad (Bulgaria). Mult succes, Modou! Îți dorim cât mai multe performanțe în tricoul FCU 1948. 🤍💙”, este anunţul făcut de echipa craioveană pe reţelele de socializare.

După pauza pentru echipele naţionale, formaţia lui Marius Croitoru revine în campionat cu un meci pe propriul teren. Joi seara, de la ora 20.00, FCU Craiova joacă pe arena Ion Oblemenco în faţa nou promovatei, Unirea Ungheni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed