Cuvinte dure după victoria cu Lituania! Tricolorii criticați de faţă cu toată lumea. Ce nu i-a plăcut lui Ciprian Marica

Ciprian Marica i-a taxat pe tricolorii lui Mircea Lucescu după cel de-al doilea meci din Liga Națiunilor. Chiar dacă România a câștigat cu Lituania,3-1, fostul atacant a criticat mai mulți jucători.

Acesta spune însă că tactica lui Mircea Lucescu a fost una corectă și că românii se puteau descurca mai bine dacă terenul de joc nu ar fi avut probleme.

Ciprian Marica, nemulțumit de jocul mai multor tricolori

România a câștigat ambele meciuri jucate în Liga Națiunilor. După ultima partidă, cu Lituania, Ciprian Marica a luat la țintă mai mulți jucători. Fostul atacant a spus ce nu i-a plăcut.

„Cum terenul a fost execrabil, așteptam mai mult de la jucătorii noștri mai puțin tehnici. Ambii stoperi au fost lenți, previzibili în construcție. Aș vrea să-l văd pe Drăgușin imperial, să coordoneze mai bine apărarea.

Bancu, în nota lui obișnuită, știm că acolo avem probleme pe faza defensivă, destul de târziu acoperea zona sau se replia. Nu a fost inspirat nici pe faza ofensivă, n-a furnizat centrări reușite, dar pun asta și pe seama terenului prost”, a spus fostul internațional pentru GSP.

„Mircea Lucescu e cel mai mare antrenor român”

„Am tremurat din cauza noastră, n-am avut un teren pe care să jucăm fotbal, să fie potrivit pentru calitățile jucătorilor noștri. Avem fotbaliști tehnici, rapizi, care nu se iau la luptă. N-ai cum să joci pe un teren de luptă.

Ăsta e jocul României. Nu întâmplător Mircea Lucescu e cel mai mare antrenor român. De când urmăresc eu fotbalul și uitându-mă și în istorie, contraatacurile și atacurile rapide au fost arma noastră. Când am încercat să ne luăm la bătaie cu ei, a fost frumos, plăcut ochiului, dar n-am produs rezultate. Asta e cheia succesului, asta trebuie să joace România.

După generația mea, am găsit, în sfârșit, jucătorii ideali pentru acest stil de joc, mă refer la Mihăilă, Man, Drăguș, jucători excelenți de contraatac”, a mai spus Marica pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed