Mircea Lucescu l-a surprins pe Gigi Becali! Anunţul făcut după ce selecționerul l-a titularizat pe Ştefan Târnovanu: ‘El are totul calculat’

Mircea Lucescu a reușit să-l surprindă pe Gigi Becali. Selecționerul a decis să meargă pe mâna lui Ştefan Târnovanu la meciul cu Lituania. Latifundiarul din Pipera ştie de ce selecţionerul a recurs la acest gest.

Patronul campioanei a recunoscut că nu se aștepta și a vorbit despre decizia lui Lucescu. Târnovanu a fost și în lotul României la EURO 2024, dar nu a stat în poartă niciun minut.

Mircea Lucescu l-a surprins pe Gigi Becali

Gigi Becali a recunoscut că a fost plăcut surprins când a văzut că portarul său a fost titular cu Lituania. Tricolorii au câștigat meciul de la București, scor 3-1. 

„A fost o surpriză pentru mine. Eu cred că Lucescu lucrează totul calculat. El a zis ‘Când avem Campionatul Mondial? Păi Niță e prea bătrân…’ Nu vrea să se supere nimeni. Ce ăia Moldovan, ăia toți… sunt portari valoroși… Băi, Târnovanu are 2 metri. Eu de exemplu, dacă mi-l dai pe Niță, eu nu-l iau! Nu că nu e valoros. Principiul meu e să aibă 2 metri.

Poate să fie cel mai bun portar din lume. Dacă nu are minim 1,90 nu discut, nu mă interesează”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Portarul celor de la FCSB a debutat la echipa națională în 2022 într-un amical cu Moldova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed