Cum l-a cucerit Alexandru Cicâldău pe Mihai Rotaru. Dezvăluirea făcută de patronul de la CSU Craiova. Jucătorul a revenit la echipa lui Costel Gâlcă

Alexandru Cicâldău a revenit la echipa lui Mihai Rotaru, după negocieri care au durat destul de mult. Inițial s-a spus că mijlocașului de la Galatasaray s-ar fi înțeles cu Petrolul, dar lucrurile s-au schimbat de la o oră la alta.

Patronul oltenilor a dezvăluit de ce și-a dorit ca Cicâldău să ajungă sub comanda lui Costel Gâlcă.

Mihai Rotaru: „Nu l-am deturnat niciodată de la Petrolul”

Alexandru Cicâldău a semnat cu oltenii chiar în ultima zi de mercato din SuperLigă. Transferul este unul definitiv și nu unul sub formă de împrumut așa cum s-a spus inițial.

Fotbalistul, care a semnat un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire, a revenit astfel  la Craiova. În ultimele două sezoane a fost împrumutat la Ittihad Kalba și Konyaspor.

Deși s-a zvonit că internaționalul român ar veni în Bănie sub formă de împrumut, finanțatorul Mihai Rotaru a dezvăluit că este vorba despre un transfer definitiv.

”Nu l-am deturnat niciodată de la Petrolul. Cicâldău a fost al Craiovei. Chiar a fost o experiență interesantă. A fost o bătălie până la urmă, da?

Într-adevăr, așa-zișii bașkani de la Petrolul care au o relație foarte bună cu Galatasaray au vrut să-l ia acolo.

Cicâldău mi-a transmis înainte: ‘Niciodată. Nu voi juca în România decât la Universitatea Craiova’. A zis ‘dacă n-aveți încredere în loialitatea mea, înseamnă că nu merit să vin la Craiova’”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Digi Sport.

Cicâldău are o cotă de piață de 3 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed