Cea mai frumoasă jurnalistă nu s-a mai abţinut! Comentariul viral de după victoria favoriţilor. Imaginile care au încins internetul / Foto

Cea mai frumoasă jurnalistă nu s-a mai abţinut! Comentariul viral de după victoria favoriţilor. Imaginile care au încins internetul. Tânăra a fost în culmea fericirii după victoria adversarilor tricolorilor.

Cea mai frumoasă jurnalistă s-a dezlănţuit după victoria celor din Kosovo. Tricolorii i-au distrus la ei acasă, dar kosovarii şi-au revenit imediat. Au învins în Cipru, scor 4-0.

Cea mai frumoasă jurnalistă nu s-a mai abţinut!

Rezultatul a făcut-o pe cea mai frumoasă jurnalistă din Kosovo să iasă la rampă. Qeqa Krelani, cea mai cunoscută jurnalistă sportivă din Kosovo, a savurat victoria naționalei. A remarcat un jucător, pe Donat Rrudhani.

Mijlocașul împrumutat de Young Boys la Luzern până la finalul acestui sezon a scos penalty-ul din care Muriqi a deschis scorul. Apoi, a pasat decisiv pentru același Muriqi. A făcut şi faza golului lui Rrahmani. Mai mult, a pasat decisiv în minutul 55, la reușita lui Dellova.

Krelani a scos în evidență realizările lui Rrudhani și a postat o imagine pe rețelele sociale. ”A fost o victorie absolut necesară, care crește curajul acestei echipe, curajul staff-ului și al președintelui. Am jucat bine atât în atac, cât și în apărare. Am fost foarte buni și am profitat de oportunitățile pe care le-am avut.

Astăzi am jucat diferit față de ceea ce s-a întâmplat contra României. La mijlocul terenului am fost mult mai compacți, iar în flancuri am fost mult mai rapizi. Am fost, pur și simplu, mult mai pregătiți pentru acest meci”, a spus Franco Foda, selecționerul reprezentativei din Kosovo, la finalul jocului din Cipru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed