‘Avem o ţară frumoasă’. David Popovici uimeşte din nou! Bolidul cu care a înlocuit maşina primită de la Ion Ţiriac / Foto

‘Avem o ţară frumoasă’. David Popovici uimeşte din nou! Bolidul cu care a înlocuit maşina primită de la Ion Ţiriac. Campionul român a plecat în vacanţă după ce a rescris istoria la Jocurile Olimpice 2024.

David Popovici le-a transmis un mesaj fanilor care a devenit imediat viral. Campionilor le-a arătat urmăritorilor şi bolidul care este de 4 ori mai scump decât maşina primită de la Ion Ţiriac.

David Popovici uimeşte din nou!

David Popovici s-a dus la munte şi nu a ratat momentul de a se mândri, din nou, cu România. Mesajul său s-a viralizat imediat. Zeci de mii de oameni au comentat la imaginile postate de către sportiv.

„Avem o țară frumoasă dacă știi unde să te uiți”, a scris David Popovici pe Instagram. Fanii au reacţionat imediat. „Mă uit la tine şi îmi dau seama” şi „Tu faci ţara asta mai frumoasă” au fost doar câteva comentarii de laudp la adresa lui David Popovici.

„Să o stăpâneşti sănătos, să faci cât mai mulţi kilometri cu ea!”, a remarcat cineva despre maşina de lux condusă de David Popovici.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de david popovici 🧫 (@chlorinedaddy)

Nu este prima oară când sportivul nostru este surprins în noua sa maşină de lux. Şi la finalul lunii august a condus bolidul Audi R8 Spyder, care poate ajunge la peste 200.000 de euro, în funcţie de dotări. Maşina este de 4 ori mai scumpă decât autoturismele primite de la Ion Ţiriac de dublul medaliat olimpic de la Paris.

Înotătorul român a făcut senzaţie la Paris. A reuşit să aducă aurul României în finala de la 200 de metri liber. Mai mult, a luat şi bronzul în proba regină, cea de la 100 de metri liber.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed