Gică Hagi, contestat! Fanii Farului se revoltă împotriva antrenorului. Scandal uriaş la echipa constănţeană

Fanii Farului se revoltă asupra lui Gică Hagi în urma transferurilor realizate de patronul și tehnicianul echipei de la malul Mării Negre. Scandalul uriaș produs după plecarea celor doi jucători.

Gică Hagi i-a transferat pe Mihai Popescu la FCSB și pe Dina Grameni la Rapid, Acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de suporterii echipei, mai ales că oficialii anunțaseră că nu își vor mai vinde jucătorii de top la echipele din țară.

Gică Hagi, contestat! Fanii Farului se revoltă împotriva antrenorului

Astfel că ultrașii Farului au luat foc și au afisat un mesaj de protest pentru conducerea clubului.

„Vindem tot, fără excepție / Semnat: o echipă fără nicio pretenție!”, a fost mesajul de pe bannerul afișat de ultrași la fântână de lângă locul unde se afla vechiul stadion.

„Suntem total împotriva politicii clubului de a vinde jucători importanți la echipe rivale în ciuda promisiunilor făcute de conducere că nu vom mai fi pepinieră pentru echipele din campionatul intern! Farul suntem doar noi!”, au scris suporterii pe contul de Facebook, în descrierea fotografiei cu banner-ul.

Aceștia nu se vor opri doar la acest banner și mesaj postat pe contul de Facebook. Ultrași sunt hotărâți să protesteze cât mai mult asupra deciziilor luate de oficialii clubului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed