Probleme mari pentru Dan Şucu! Cei de la Rapid, implicaţi într-un scandal internaţional. Ameninţări directe

Clubul lui Dan Şucu implicat într-un scandal internațional, în urma unui transfer pe care au vrut să îl oficializeze. Oficialii de la Rapid au fost avertizați că vor fi reclamați la FIFA dacă nu se opresc.

Fostul atacant de la Cincinnati, dorit de Rapid, a semnat cu o altă echipă.

Probleme mari pentru Dan Şucu!

Aaron Boupendza a fost pe lista de transferuri a clubului lui Dan Șucu, însă acesta a semnat cu Zamalek.

Anunțul transferului a fost anunțat de oficialii clubului egiptean, deși acest nu semnase încă. Între timp, oficialii de la Zamalek i-au obținut jucătorului certificatul de transfer internațional din partea fostului club și au anunțat că acesta a ajuns în Egipt. Deși în presa din România s-a scris că Rapidul a deturnat acest transfer.

„Biletele de avion au fost trimise și trebuia să plece din Gabon ieri (n.r. duminică), la 14:00 după-amiază. Dar, nu s-a mai întâmplat deoarece agentul său i-a prezentat o ofertă din România, cu un salariu pe jumătate față de cel oferit de Zamalek. Jucătorul a preferat să studieze această ofertă înainte să zboare către Egipt.

Am contactat clubul din România și l-am informat că jucătorul e cu noi și că i-am obținut deja certificatul de transfer internațional, iar, în consecință, ar trebui să se retragă”, a fost declarația transmisă luni, conform One3.

Ameninţări directe pentru Rapid

După ce Rapid a încercat să deturneze acest transfer, conducerea clubului din Egipt, cu care atacantul de 5 milioane de euro a semnat, s-a asigurat că giuleștenii nu vor mai face nici o mișcare în acest sens.

Potrivit lui Khaled El-Ghandour, jurnalist egiptean, oficialii de la Zamalekle-a transmis celor de la Rapid, printr-un mediator, că îi vor reclama la FIFA în cazul în care nu pun punct negocierilor cu fotbalistul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed