Mihai Rotaru face scandal! L-a distrus în direct pe Edi Iordănescu. Cuvinte dure la adresa fostului selecţioner

Mihai Rotaru nu s-a abținut și a făcut mai multe declarații acide la adresa fostului selecționer al României, Edi Iordănescu. Patronul de la CSU Craiova a readus în discuție cazul „Mitriță”.

Naționala României a câștigat și cel de-al doilea meci din Nations League, după ce a învins Lituania, scor 3-1

Mihai Rotaru l-a distrus în direct pe Edi Iordănescu

Mihai Rotaru nu a uitat faptul că Alexandru Mitriță a fost ignorat de fostul selecționer. Șeful oltenilor și-a continuat războiul cu Edi Iordănescu după ce România a învins Lituania, 3-1. Fotbalistul nu a fost convocat în lotul pentru EURO 2024, dar acum a revenit la națională.

Omul de afaceri a făcut o paralelă între Edi Iordănescu și Mircea Lucescu.

Mitriță a întrat în teren în minutul 70 și a marcat golul trei al României în prelungiri.

„Edi (n.r. – Iordănescu) vorbea cu Olaru și restul jucătorilor, niciodată nu l-a băgat în seamă pe Mitriță, n-a avut o discuție. I-am zis să fie profesionist până la capăt, deși nu mai voia să vină la echipa națională. Mitriță n-a avut nicio problemă cu Edi, ci Edi cu Mitriță.

Poate nu i-a plăcut fața lui. Edi are o problemă de comunicare. Mitriță a spus în acel moment că vrea să plece de la echipa națională, dacă nimeni n-avea nevoie de el. Mitriță e un jucător cu personalitate, chiar exacerbată uneori. Trebuie să-l respecți și să vorbești cu el, dacă faci asta îți dă totul. Înainte de meciul cu Lituania, Mitriță mi-a zis că nu-l interesează deloc dacă nu joacă sau dacă joacă un minut sau 10.

Mircea Lucescu a știut să vorbească cu el, asta mi-a spus acum două zile”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Alex Mitriță: „Îi mulțumesc că a avut încredere în mine”

Mitriță i-a mulțumit lui Mircea Lucescu la finalul meciului pentru că a avut încredere în el.

„Mândrie și fericire, asta înseamnă pentru mine golul marcat! Sunt foarte bucuros că am revenit la echipa națională, dar cel mai important e că am câștigat.

M-am dus să îl îmbrățișez, trebuia să îl răsplătesc cumva, îi mulțumesc că a avut încredere în mine, chiar dacă în ultima perioadă s-au vorbit mai multe chestii negative despre mine. Dânsul a avut încredere în mine și este o onoare să lucrez împreună cu el”, a declarat Alex Mitriță, după meci.

Naționala României este pe locul 1 în grupa 2 din liga C.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed