Simona Halep iubeşte din nou?! Imaginile care i-au înnebunit pe fani. S-a întâmplat după despărţirea de Toni Iuruc / Foto

Momente controversate pentru fostul lider mondial WTA, Simona Halep. Au apărut imagini care le ridică semne de întrebare fanilor săi. Acest lucru s-a întâmplat după mult timp de la despărţirea de Toni Iuruc, fostul soț la sportivei.

Simona Halep a postat pe rețelele de socializare două fotografii în care pare că se ținea cu cineva de mână. Internetul a explodat după postarea dublei câștigătoare de Grand Slam. Până în acest moment, constănțeanca nu a fost văzută alături de niciun bărbat.

Simona Halep iubește din nou?!

Halep se bucură de timpul liber pe care îl are pentru a participa la evenimente dedicate sportului pe care îl iubește, tenisul. Sportiva nu ratează nici momentele pentru a se relaxa în oraș. Câștigătoarea de la Wimbledon și Roland Garros a postat două fotografii. Pare că se ținea cu cineva de mână, iar fanii și-au ridicat semne de întrebare.

Simonei îi lipsește activitatea de pe terenul tenis, jucătoarea lipsind de pe tern din luna mai, atunci când a și disputat ultimul meci oficial. Totuși, fostul lider al clasamentului WTA nu duce lipsa de activități prin care își umple timpul. Conform prosport.ro, recent a postat două fotografii, cu două inimioare la descriere, în care se pare că ar ține pe cineva de mână.

Admiratorii lui Halep se pot gândi că sportiva din Constanța încearcă să își refacă viața pe plan sentimental. Tenismena s-a despărțit de Toni Iuruc, cu care a fost căsătorită în perioada 15 septembrie 2021 – septembrie 2022. Cei doi au decis să divorțeze după numai un an de căsnicie, iar nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie 2022.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed