S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Ce este obligat să facă tricolorul. Nici Dennis Man nu a fost uitat

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! S-a aflat ce este obligat să facă tricolorul. Nici Dennis Man nu a fost uitat. Trecut pe linie moartă la Rangers, tricolorul este obligat să plece de la echipa scoţiană.

Cel puţin asta susţine Dănuţ Lupu. Fostul tricolor a spus clar. Ianis Hagi trebuie să fie titular pentru a continua să fie convocat la echipa naţională de Mircea Lucescu.

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi!

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Fostul mare fotbalist, Dănuţ Lupu a dat un mesaj clar. Tricolorul este obligat să plece de la Rangers pentru a-şi relansa cariera. La echipa scoţiană nu mai are nicio şansă să joace.

„Ianis are o problemă pe care doar el o poate rezolva. Să găsească o echipă unde să joace. Doar dacă va juca va ajunge şi la echipa naţională”, a spus Dănuţ Lupu.

Acesta a vorbit şi despre creşterea uriaşă în joc a lui Dennis Man. Tricolorul face senzaţie la Parma, dar şi la echipa naţională. În Serie A a început fulminant cu două goluri. „Eu cred că jucătorii români vor trebui să ajungă la o valoare şi o cotă mai mare ca cea actuală. A jucat foarte bine cu Kosovo. A jucat de 2-3 titular în Serie B”, a mai spus Lupu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed