Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Mutarea de titlu făcută de Mihai Rotaru. Transferul este oficial

Tehnicianul de la CSU Craiova, Costel Gâlcă, a primit veste momentului! Patronul echipei din Bănie, Mihai Rotaru, a dat lovitura pe piața transferurilor și a mai achiziționat un jucător în această perioadă de mercato.

Clubul din Bănie, patronat de Mihai Rotaru, a dat lovitura și a anunțat oficial transferul lui Jovo Lukic. Atacantul în vârstă de 25 de ani, a evoluat la campioana Bosniei, Borac Banja Luka. A fost cel mai scump transfer realizat de olteni, în această perioadă de mercato.

Mutare de titlu făcută de Mihai Rotaru!

Oficialii celor de la CSU Craiova au anunțat oficial transferul lui Jovo Lukic, atacant în vârstă de 25 de ani, din Bosnia. Lukic a fost achiziționat de la Borac Banja Luka. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, jucătorul este cotat la suma de 500.000 de euro.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Rotaru a plătit suma de 900.000 de euro, pentru transferul lui Lukic. Acesta este cel mai scump transfer realizat de CSU Craiova, în această perioadă de mercato.

„Bine ai venit la Știința, Jovo Lukic! Prima veste bună a zilei. Jovo Lukic este noul atacant al Universității Craiova. El a efectuat deja vizita medicală și va intra în scurt timp sub comanda lui Constantin Gâlcă.

Lukic a jucat 136 de meciuri pentru Borac Banja Luka, perioadă în care a înscris 38 de goluri și a oferit 12 pase decisive.
Bosniacul a evoluat deja în 9 partide din acest sezon și a înscris 3 goluri. El a marcat și în preliminariile Ligii Campionilor. Mult succes la Știința, Jovo!”, au anunțat oltenii, prin intermediul rețelelor de socializare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed