Jucător de Superliga pentru Marius Croitoru! Fotbalistul care tocmai a semnat cu FCU Craiova. Toate detaliile mutării

Divizionara secundă, FCU Craiova, întâmpină cu brațele deschise un nou component în vestiarul alb-albastru! Este vorba despre aripa stângă, Matei Moraru, în vârstă de 19 ani.

Oltenii l-au împrumutat pe tânăr de la Universitatea Cluj. În contractul acestuia ar fi fost menționată și posibilitatea unui transfer definitiv.

Fotbalistul care tocmai a semnat cu FCU Craiova!

În cadrul acestui sezon, Matei Moraru a reușit să înregistreze 115 de minute în tricoul „șepcilor roșii”. De-a lungul carierei sale, fotbalistul a mai jucat și pentru Ceahlăul Piatra Neamț, acolo unde a strâns 16 meciuri și a marcat 5 goluri, în sezonul trecut.

„Bine ai venit, Leonard Matei Moraru! Leonard Matei Moraru va evolua sub formă de împrumut la FCU 1948, de la FC Universitatea Cluj, cu opțiune de cumpărare definitivă în favoarea FCU.

Jucătorul român evoluează ca mijlocaș de bandă. Matei are 19 ani, îndeplinește condiția de under, 1.71 m înălțime și este jucător de picior drept. În trecut, Matei Moraru a evoluat pentru echipele Ceahlăul Piatra-Neamț și FC Universitatea Cluj.

În acest sezon, Matei Moraru a bifat două prezențe în Superliga României, în partidele împotriva echipelor Gloria Buzău și Sepsi OSK.

Mult succes, Matei! Îți dorim cât mai multe performanțe în tricoul FCU 1948!”, a apărut pe pagina de Instagram a celor de la FCU Craiova.

După primele 5 partide ale noului sezon din eșalonul secund, FCU Craiova se clasează pe locul 8, cu 8 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed