Mutare surpriza în Superliga! Băiatul lui Zeljko Kopic tocmai a semnat. Nu vine la Dinamo

Fiul lui Zeljko Kopic a bătut palma cu o echipă din Superliga, însă nu vine la Dinamo! Vito, în vârstă de 17 ani, evoluează pe postul de atacant și va îmbrăca echipamentul echipei U19 a celor de la Universitatea Cluj, conform GSP.

Mutarea a fost confirmată chiar de către Vito Kopic, prin intermediul unei fotografii postate pe social media, în care îmbrăca tricoul celor de la Dinamo.

Băiatul lui Zeljko Kopic tocmai a semnat!

Conform sursei citate anterior, Zeljko Kopic a evitat potențiala colaborare dintre fiul său și Dinamo, tocmai pentru a nu da naștere unor polemici la adresa clubului bucureștean.

În trecut, tânărul a mai activat alături de juniorii de la NK Rudes, formație din Croația, țara sa natală.

Scandal în vestiarul celor de la Dinamo!

Un scandal de proporții a izbucnit în vestiarul celor de la Dinamo, între tehnician Zeljko Kopic și medicul echipei, Talal Haj Kanameh.

Discuția s-ar fi aprins în momentul în care antrenorul croat i-ar fi atras atenția cadrului medical, în privința nesperatelor accidentări la care au fost supuși, recent, Hakim Abdallah, Dennis Politic și Petru Neagu.

Auzind acestea, Talal Haj Kanameh ar fi izbucni și ar fi aruncat cu o sticlă de apă în Kopic. Scandalul nu a recidivat, intervenția membrilor staff-ului fiind cât se poate de vigilentă.

În urma acestui eveniment, medicul formației, Talal Haj Kanameh, a demisionat din funcție.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed