Dan Şucu nu se uită la bani! Cât plăteşte pentru jucătorul dorit insistent de Marius Șumudică. Amănunte de ultimă oră de la negocieri

Marius Șumudică mai are o singură cerință la adresa patronului celor de la Rapid, Dan Șucu! Vrea cu ardoare să materializeze transferul lui Denis Ciobotariu în Giulești, o mutare ce ar putea schimba cu totul fațada alb-vișiniilor, în Superliga.

Șumudică a transmis faptul că Denis Ciobotariu s-ar plia perfect pe stilul de joc al giuleștenilor, cu mult timp înainte ca acesta să preia banca tehnică a formației. În prezent, fundașul central este legitimat la Sepsi OSK.

Cât plăteşte pentru jucătorul dorit insistent de Marius Șumudică!

Au avut loc negocieri între Rapid și Sepsi OSK, în ceea ce privește transferul lui Ciobotariu, însă nu s-a ajuns la un consens până în prezent, astăzi fiind chiar ultima zi a actualei campanii de mercato.

Rapid a pus la bătaie nu mai puțin de 200.000 de euro pentru serviciile stoperului, plus un fundaș central la schimb, și anume, Paul Iacob.

Ciobotariu se află în ultimul an de contract cu formația covăsneană. Dacă nu se va lua o decizie în decursul zilei de astăzi, cel mai probabil, mutarea se va concretiza la iarnă, atunci când fundașul va putea semna din postura de jucător liber de contract.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către finul Adrian Mutu. Farul nu mai are nicio şansă

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către...

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed