Jucătorul dorit de Marius Șumudică vine la Rapid! Dezvăluiri din interior despre mutare. Câți bani plătește Dan Șucu

Jucătorul dorit de Marius Șumudică vine la Rapid. Giuleștenii s-au înțeles cu mijlocașul central Tobias Christensen (24 de ani).

În ultimele zile, Rapid a mai făcut două transferuri. Au fost aduși Constantin Grameni (mijlocaș central, 21 de ani, Farul Constanța) și Clinton N’Jie, care a jucat ultima dată la Sivasspor.

Jucătorul dorit de Marius Șumudică vine la Rapid. Pe câți ani semnează Tobias Christensen

Marius Șumudică a mai primit un jucător, anunță Digi Sport. Norvegianul a făcut deja vizita medicală și urmează să semneze un contract pe trei sezoane cu giuleștenii. Dan Șucu a plătit pentru mijlocașul central 600.000 de euro celor de la Fehervar, din Ungaria.

Tobias Christensen a fost transferat de Fehervar de la Valerenga pentru 850.000 de euro. Fotbalistul are 19 meciuri jucate și la naționala U21 a Norvegiei, unde a marcat patru goluri.

„Christensen ne-a fost recomandat. El a activat la MOL și Valerenga. E un jucător de bună calitate. Alături de Grameni e un jucător de calitate care poate da ultima pasă. Ei pot aduce un plus de echilibru și calitate în zona mediană”, a spus Viorel Moldovan, la Digisport.

Acesta este al treilea transfer făcut de giuleșteni în acest final de perioadă de mercato, după Constantin Grameni (Faul) și Clinton N’Jie, liber de contract.

„Da, l-am luat, am rezolvat cu Grameni. A semnat pe trei ani de zile, trei plus unu. Nu pot să vă dau detalii despre suma de transfer, este confidențială. Poate fi și mai mult de 400.000 de euro.”, a mai spus președintele giuleștenilor.

Rapid a rămas însă fără Jayson Papeau care a acceptat o ofertă din liga secundă din Qatar. DE asemenea, și Răzvan Oaidă va pleca. Cum nu mai intră în planurile lui Șumudică, fotbalistul mai are câteva ore pentru a decide unde va juca în acest sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed