Giovanni Becali a detonat bomba. Răsturnare totală de situație. Ce se întâmplat cu transferul lui Alex Cicâldău 

Giovanni Becali a detonat bomba. Răsturnare totală de situație. Alexandru Cicâldău (27 de ani) nu mai ajunge la Petrolul. Asta în ciuda faptului că în urmă cu câteva ore ploieștenii anunțau că toate detaliile au fost puse la punct.

Impresarul a spus de ce mutarea nu se mai face și anunță că fotbalistul este dorit de o altă echipă din Superliga. 

Giovanni Becali a detonat bomba. Unde va juca Alex Cicâldău

Petrolul Ploiești îl aștepta pe Alex Cicâldău și anunța că totul a fost aranjat. Agentul jucătorului spune însă că totul a picat în ultimul moment. Motivul? Prahovenii ar fi rău-platnici.

Becali mai spune că au fost deja demarate discuțiile cu CSU Craiova.

  ”Va veni în România cu un avion privat și va fi numai jucătorul Craiovei. Dacă nu se rezolvă cu Craiova, va rămâne la Galata, să-și ia tot contractul.

E de ultimă oră, da. Noi am schimbat, pentru că am considerat că Universitatea Craiova e echipă de cupă europeană, iar la Petrolul se pot întâmpla multe, bune și rele. Asta-i meseria noastră, să găsim cel mai bun lucru pentru jucător, să aibă siguranța contractului, să fie plătit.

Ce să le fac celor de la Ploiești? Nu sunt niște sponsori sau niște proprietari care să depună cinci milioane de euro în bancă la Petrolul? Sunt jucători care încă au bani de luat, ca Musi de la FCSB. De la FCSB nu m-a sunat nimeni pentru Cicâldău”, a declarat Giovanni Becali, la Fanatik.

Impresarul spune că oltenii nu vor plăti nimic. Salariul lui Cicâldău este achitat integral de Galatasaray.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed