Mircea Lucescu schimbă echipa! Decizie majoră luată în ziua meciului. Jucătorul celor de la FCSB ar putea să fie titular

Mircea Lucescu face schimbări în echipă pentru meciul din această seară. Chiar dacă la ultimul antrenament a încercat mai multe formule, fără a da prea multe indicii, se pare că un jucător apare în primul 11.

România întâlnește Lituania, diseară, de la ora 21:45, după ce în urmă cu treei zile a învins Kosovo, scor 3-0. Adversara din această seară a pierdut primul meci din Liga Națiunilor, 0-1, cu Cipru.

Mircea Lucescu schimbă echipa. Decizia luată de selecționer

Mircea Lucescu nu a avut prea mult timp pentru a pregăti meciul din această seară. Se pare însă că a decis să schimbe puțin formula de start. Se pare că selecționerul ar fi tentat să meargă pe mâna lui Ștefan Târnovanu de la FCSB, în locul lui Florin Niță, scrie Fanatik.

În cazul în care se va întâmpla acest lucru, va fi al doilea meci al lui Târnovanu pentru România. A debutat în urmă cu doi ani, într-un amical disputat cu Republica Moldova. Portarul celor de la FCSB a fost și îl lotul pentru EURO 2024, dar a fost preferat Florin Niță.

„E dificil să te recuperezi imediat. Faptul că se joacă la ora 10 seara înseamnă că jucătorii nu dorm până la 2-3. Au trei ore de somn, avion și acasă. Încerci ziua următoare să-i refaci, să-i recuperezi, să faci un antrenament cu cei care n-au jucat și îți rămâne o singură zi să pregătești jocul. Sunt mult mai importante discuțiile pe care le porți cu jucătorii. Pentru analiză mi-au fost suficiente 10 minute.

I-am felicitat și le-am spus un lucru foarte important. Nu eu am spus, ci Napoloen, că cea mai mare primejdie e momentul victoriei. Ei trebuie să înțeleagă lucrul ăsta. Nu mai există nici echipe mici. Când se intră pe teren sunt 11 contra 11, fiecare cu stilul lui”, a spus Mircea Lucescu, înaintea meciului din această seară.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed