Adrian Mititelu îşi cedează vedeta! Jucătorul revine în Superliga. Echipa care îl vrea după ce a fost refuzat de Gigi Becali

După ce nu s-a înțeles cu FCSB, Sekou Sidibe este aproape de transferul la o altă echipă din Superliga! Atacantul ce îi aparține lui Adrian Mititelu este dorit de către antrenorul Eugen Neagoe, cel care are sub pregătirea sa pe nou-promovata Gloria Buzău.

Toată mutarea depinde în întregime de decizia antrenorului Neagoe, principalul scor al buzoienilor fiind încropirea unui lot demn de primul eșalon. Tehnicianul ar fi purtat, deja, discuții cu Adrian Mititelu, semnalele fiind pozitive din ambele părți.

Adrian Mititelu îşi cedează vedeta!

Gloria Buzău l-a mai transferat și pe Dragoș Albu, de la FCU Craiova, sub formă de împrumut pentru un sezon.

„A picat transferul lui Sidibe la FCSB. Mai sunt unele discuții însă, există posibilitatea să plece împrumut la un alt club din Liga 1. Într-o zi sau două se va decide, până luni. Dacă nu, rămâne la noi.

Salariul lui nu este o problemă. Dar el este un jucător de un anumit nivel și avem deja un fotbalist în partea dreaptă, pe aceeași poziție cu el, Moses Abbey, care are 21 de ani, cu contract pe încă 4-5 ani. E un jucător în care ne punem speranțe pe termen scurt-mediu, poate chiar lung!”, a declarat, la GSP, Adrian Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed