Jucătorul dat afară de Gigi Becali şi-a găsit echipă! Destinație surpriză pentru fotbalist. Era dorit și de Gică Hagi

Jucătorul lăsat să plece gratis de Gigi Becali și-a găsit echipă și rămâne în Superliga. A fost dorit și de Gică Hagi, dar a ales să semneze cu alt club. 

La noua echipă, fundașul la care a renunțat campioana României ar putea prinde mai multe minute în acest sezon. FCSB l-a folosit doar în trei meciuri.

Jucătorul lăsat să plece liber de Gigi Becali şi-a găsit echipă

Denis Haruț (25 de ani) și-a găsit rapid echipă după ce a fost lăsat de Gigi Becali să plece. Chiar dacă și Farul a fost interesată de un transfer, fundașul a decis să accepte oferta celor de la Sepsi, potrivit Golazo.ro.

În acest sezon, Haruț a juca 270 de minute (în trei meciuri) în toate competițiile. Fotbalistul are o cotă de 400.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

„I-am dat hârtie lui Haruț să plece liber. I-am spus lui Iașko (n.r. – directorul sportiv de la Farul). A zis că i-ar interesa, dar nici nu știu ce a mai făcut Haruț. I-am dat drumul să plece la Hagi, după a zis că nu mai pleacă acolo, chiar nu știu.  El tot mi-a zis că vrea să plece. I-am zis că dacă vrea, e liber să plece. Îi dau drumul liber, nu vreau niciun ban, să fie sănătos. Ce să facă? Eu nu am nicio vină, îmi apăr corabia mea. Pentru ce să stea la Steaua (n.r. – FCSB) dacă l-am scos de pe listă? Nu joacă nici în Europa, nici în campionat. Du-te, joacă fotbal dacă ai încredere. Ai 25 de ani, du-te și joacă fotbal, demonstrează”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Haruț a fost crescut de Poli Timișoara. Înainte de a ajunge la FCSB a jucat la FC Botoșani. Becali a plătit pentru jucător 600.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed