Mirel Rădoi a decis să vorbească! A spus adevărul despre oferta din Superliga. Anunţ categoric al fostului selecţioner

Mirel Rădoi a decis să vorbească după ce s-a spus că ar fi negociat cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Covăsnenii caută antrenor de câteva zile.

Laszlo Dioszegi a încercat să-l convingă pe Cristiano Bergodi să revină, dar italianul a refuzat. Astfel a început să discute cu alți antrenori.

Mirel Rădoi, adevărul despre discuțiile cu Sepsi

Bernd Storck a fost demis în urmă cu câteva zile, iar acum covăsnenii caută soluții pentru banca tehnică. Printre numele vehiculate s-a numărat și cel al lui Mirel Rădoi. 

Antrenorul este liber de contract de la începutul lunii aprilie. după ce a plecat de la Al-Jazira.

Rădoi a decis să spune adevărul după informațiile apărute în ultima perioadă. Acesta a declarat că deocamdată își petrece timpul alături de familia sa.

„Nu mă interesează ce se discută. Până nu apare că am semnat cu vreo echipă… Nu am cum să confirm că am negocieri cu cei de la Sepsi, pentru că nu știu nimic despre nicio echipă. Deocamdată, sunt acasă, atâta tot”, a declarat Mirel Rădoi,  pentru ProSport.

Laszlo Dioszegi anunța în urmă cu câteva zile demiterea lui Bernd Storck printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„După patru zile grele, s-a luat o decizie foarte grea! Clubul trebuie sa fie cel mai important din lume si lipsit de emotii! Ne despărțim de comun acord! Dar asta nu se termină încă, cei care au greșit vor plăti unul câte unul! Am învățat multe de la tine Bernd! Următorul pas va fi foarte important și va necesita multă atenție! Să știți un lucru, voi sunteți cei mai importanti, fanii!

Trebuie să funcționeze și peste cincizeci de ani fără mine și colegii mei! De aceea vă rog să fiți alături de noi în această situație dificilă și să veniți la meciul cu Botoșaniul!”, a fost mesajul scris de Laszlo Dioszegi pe pagina personală de Facebook.

Sepsi este pe locul 12 în Superliga, iar în următorul meci o va întâlni pe FC Botoșani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed