Mutări pe bandă rulantă pentru Marius Şumudică! Dan Şucu face echipă de titlu la Rapid. Trei jucători vor fi daţi afară

Mutări pe bandă rulantă pentru Marius Şumudică! Dan Şucu face echipă de titlu la Rapid. Trei jucători vor fi daţi afară. Giuleştenii sunt extrem de activi pe piaţa transferurilor, în final de mercato.

Marius Şumudică primeşte întăriri de titlu pentru a se putea bate la primul loc. Giuleștenii au rezolvat trei transferuri, ale lui Dina Grameni, Tobias Kristensen și Clinton N’Jie, dar mai pregătesc unul.

Mutări pe bandă rulantă pentru Marius Şumudică!

Marius Şumudică îl vrea pe Denis Ciobotariu, stoperul lui Sepsi, conform digisport.ro. Cele două cluburi au discutat în ultima perioadă despre posibila trecere a fundașului central în Giulești. Momentan, nu au ajuns la un acord, dar negocierile continuă.

Cei de la Sepsi ştiu că peste doar patru luni fundașul poate semna cu orice club și să plece gratis la vară. Asta pentru că este în ultimul an de contract. Dacă un transfer nu se va face acum, sunt șanse foarte mari să se realizeze în iarnă sau, cel târziu, vara viitoare.

Denis Ciobotariu este dispus să aștepte pentru a face pasul la Rapid. Rapid e dispusă să ofere o sumă de bani, dar și un jucător la schimb pentru Denis Ciobotariu. Giuleștenii le-au oferit celor de la Sepsi posibilitatea de a alege între Paul Iacob și Filip Blazek, ambii fundași centrali.

Rapid trebuie să și renunțe la unii jucători, pentru că lista de la LPF este limitată. Jayson Papeau a plecat în liga a doua din Qatar, Omar El-Sawy a fost împrumutat la Sepsi. Răzvan Oaidă va pleca și el, la UTA sau la FC Buzău. Va exista și o a patra plecare, a unuia dintre Paul Iacob și Filip Blazel. Asta dacă transferul lui Denis Ciobotariu se face în această vară.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed