S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Ce se va întâmpla cu tricolorul după meciurile din Liga Naţiunilor. Omul lui Răzvan Burleanu a spus clar

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Ce se va întâmpla cu tricolorul după meciurile din Liga Naţiunilor. Omul lui Răzvan Burleanu a spus clar. Jucătorul a fost trecut pe limie moartă la Rangers, în acest sezon.

Ianis Hagi nu se află în planurile antrenorului de la Rangers. Tricolorul a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua a clubului Rangers. Antrenorul Philippe Clement i-a transmis că nu se mai bazează pe serviciile sale.

S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi!

Omul lui Răzvan Burleanu a dat verdictul despre tricolor. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, este convins că Ianis Hagi va fi reprimit la prima echipă a lui Rangers și va prinde din nou minute pe Ibrox Stadium în perioada următoare, conform digisport.ro. Asta după ce a prins lotul României pentru dubla cu Kosovo și Lituania, din Liga Națiunilor.

”Eu zic că va juca (n.r. la Rangers). Va începe să joace. Eu am văzut informația cu lista europeană, dar ei au o listă și pentru campionat. Eu cred că Ianis va începe să joace.

În momentul în care va juca e clar că nu mai trebuie să punem această întrebare (n.r. dacă merită să fie convocat la națională), pentru că Ianis la echipa națională, în ultima perioadă a lăsat urme importante.

Dacă nu va juca o perioadă lungă de timp, e clar că îi va fi lui greu să facă față la un anumit nivel internațional. Dar eu nu cred că se va întâmpla asta.

Văd că Rangers nu a mai câștigat campionatul, e făcută praf de Celtic prin campionat, iar Ianis așa nejucat a venit la națională și a scos penalty-ul de calificare cu Slovacia la EURO. La Alaves a fost o altă situație. Când ești împrumutat, cei de acolo nu sunt dispuși să aibă puțină răbdare cu tine.

Mă întreb cum de joacă bine la echipa națională a României și la Rangers, care-s vai de mama lor, să nu ai șansa să joci, mi se pare că e altceva la mijloc”, a spus Andrei Vochin, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed