Ion Ţiriac a dat verdictul! Ce spune despre rezultatele României de la Jocurile Olimpice 2024. avertisment pentru şefii sportului românesc

Ion Ţiriac a dat verdictul! S-a aflat ce spune despre rezultatele României de la Jocurile Olimpice 2024. avertisment pentru şefii sportului românesc. Cel mai bogat român spune că ţara noastră are potenţial mult mai mare.

Ion Ţiriac a vorbit despre performanţele românilor la Jocurile Olimpice 2024. Fostul mare jucător de tenis a dat verdcitul despre cele nouă medalii, dintre care trei de aur, patru de argint şi două de bronz.

Ion Ţiriac a dat verdictul!

Ion Ţiriac a spus clar. Aceste performanţe reprezintă un rezultat decent, însă e departe de valoarea sporului românesc. A explicat că încearcă să ajute sportul românesc prin turneele de tenis pe care le organizează prin fundaţia sa, însă afirmă că nu este suficient.

Ţiriac i-a premiat pe medaliaţii români de la Paris cu câte un autoturism de lux. „Fundaţia Ţiriac poate să facă atât, dar cu o floare nu se face primăvară. Mai trebuie 50-100-150 de turnee sau evenimente ca să ieşim din necunoscut. Am avut un rezultat decent la Olimpiadă, comparând cu precedentele, dar e departe de valoarea noastră, de gena românilor. Să nu ne îmbătăm cu apă rece.

Mulţumim celor care ne-au reprezentat la Paris, dar atenţie. Ne bucurăm de ce am luat, dar suntem departe de realitate. Nu numai la capitolul sportivi, dar şi la personal tehnic. Dacă am ajuns ca la hochei pentru o grupă de copii de 12-13 ani să căutăm antrenor peste graniţă nu suntem în regulă. Dar speranţa moare ultima„, a spus Ion Ţiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed